Vergaderen in de Fabriek

De ideale ruimtes voor vergaderen op locatie
Meer info

Vergaderlocatie

Op zoek naar een inspirerende vergaderruimte in Friesland om te vergaderen, strategie sessies te houden of te werken aan teambuilding? Het kan in de Fabriek. We hebben diverse vergaderruimtes voor kleine en grote groepen, allemaal mooi en stijlvol ingericht en allemaal met een lekker huiselijk gevoel.

Het huren van een vergaderruimte in de Fabriek is altijd inclusief gratis parkeren, koffie/thee/water, gebruik van wifi en gebruik van mogelijke extra’s zoals een beamer/flipover. Alle ruimtes zijn los of in combinatie te huren per uur, voor een dagdeel, een hele dag of zelfs meerdere dagen.

We zijn erg flexibel en wat ons betreft is alles mogelijk! Alle ruimtes zijn in te richten naar jullie wensen. Wil je de hele boel anders inrichten en schuiven met spullen? Geen probleem. Wil je iemand uitnodigen om een leuke workshop te geven? Geen probleem. Wil je de dag uitbreiden met een leuke activiteit, workshop, catering of iets anders? Ook dat is mogelijk in de Fabriek.

Kortom: bij de Fabriek bieden we mooie, ruime, lichte en inspirerende vergaderruimtes, waar werken niet langer als werken voelt en alles mogelijk is.

Neem contact op voor de mogelijkheden of kom gerust vrijblijvend langs om te kijken wat we voor jullie kunnen betekenen!

De living

De living

Deze grote en zeer sfeervol ingerichte ruimte is ideaal voor vergaderingen,
workshops en ook handig om kleine werkgroepjes te creëren. Het is een inspirerende plek voor bedrijven om te vergaderen, strategie sessies te houden of te werken aan teambuilding.

De flexstudio

De flexstudio

Een mooie & lichte ruimte, ideaal voor vergaderingen met kleine groepen of voor het geven van workshops & trainingen of 1 op 1 coaching. Deze ruimte is ook zeer geschikt om te gebruiken als heerlijke flex werkplek. Dus klaar met het thuiswerken? Dan kun je hier zeker terecht.

De Beachzaal

De Beachzaal

Op de begane grond hebben we een mooie industriële beach ruimte. Ruim, veel licht en een fijne sfeer. In te richten voor vergaderingen, maar ook zeer geschikt voor cursussen, trainingen, lezingen, sportactiviteiten of voor het geven van leuke feesten. 

Dus kom vergaderen in de Fabriek

Kortom: vergaderen in de Fabriek is leuk, ongedwongen, ontspannen en vooral inspirerend. Vul je dag in zoals jullie dat willen en wij denken graag met jullie mee. Vraag geheel vrijblijvend informatie en prijzen aan d.m.v. onderstaande contactformulier.

Interesse?

Neem contact met ons op

Contactformulier