Over ons

Lees meer over de fabriek wergea!
Meer info

Over de Fabriek

De Fabriek is gevestigd in het kantoorpand van de voormalige melkfabriek in Wergea. Een gebouw met historie, een verhaal en vooral heel veel potentie. Het is een plek waar alles mogelijk is en waar van alles gebeurt. Er worden ruimtes verhuurd aan ondernemers, er zijn flexwerkplekken, fotostudio’s, diverse vergaderruimtes voor kleine en grote gezelschappen en mogelijkheden voor het geven van feestjes of evenementen. Ook worden er yoga/pilates lessen gegeven en zijn er regelmatig leuke workshops. 

Meer weten over het verhaal van de Fabriek? Lees en hoor het hier: 

Leeuwarder Courant
Omrop Fryslân 
Friesch Dagblad

 

 

Neem een kijkje

Bekijk onze introductie video

De Fabriek wordt gerund door Marike en daarnaast zitten er allemaal leuke bedrijven gevestigd in de Fabriek. Het idee is om in De Fabriek een plek te creëren om te inspireren, ontwikkelen en relaxen. Wil je bij ons komen vergaderen of een heidag houden? Dat kan in De Fabriek. Heb je foto’s nodig voor je bedrijfsprofiel of wil je met het hele gezin langskomen? Ook dat kan. Vrijgezellenfeestje of familiefeest? Ook dat kan. We hebben diverse samenwerkingsverbanden met lokale ondernemers, cateraars, fotografen en stylistes, dus alles is mogelijk en niks is te gek! 

Over Marike

Over Marike

Beheerder van de Fabriek

Ik ben jaren actief geweest voor online start-ups en hield me dan vooral bezig met online marketing en IT ontwikkelingen. De afgelopen jaren heb ik als freelance “Digital Nomad” de wereld over gereisd en sinds kort ben ik het avontuur van de Fabriek in Wergea aangegaan. Een geweldige plek waar zoveel mogelijk is! Organiseren, creëren, inspireren, ontwikkelen, ontmoeten, samenwerken en vooral gewoon doen! 

Naast ondernemer in de Fabriek ben ik ook yoga docent, muzikant en gek op reizen. 
Ik zie jullie graag in de Fabriek! 

Interesse?

Neem contact met ons op

Contactformulier