Over ons

Lees meer over wie wij zijn!
Meer info

Wie wij zijn

Ons doel is dat de Fabriek een plek wordt waar van alles gebeurt, waar reuring is.’En dus worden er ruimtes verhuurd aan ondernemers, zijn er flexwerkplekken, fotostudio’s en mogelijkheden voor feestjes en workshops.Wij, Regina, Lydia en Hinke-sytske zijn de oprichters van De Fabriek. Met ons eigen bedrijf zijn wij actief in De Fabriek, daarnaast organiseren wij alle events en boekingen in De Fabriek.

– Fotografie Regina – www.fotografieregina.nl
– Fotografie Lydia – www.fotografielydia.nl
– By Maay styling & fotografie – www.bymaay.nl

Wil je meer weten over het verhaal van De Fabriek? Lees en hoor het hier:

Leeuwarder Courant
Omrop Fryslân 
Friesch Dagblad

 

Neem een kijkje

Bekijk onze introductie video

De Fabriek wordt gerund door 3 ondernemers, fotografen en stylisten, met elk hun eigen bedrijf.  Onder onze eigen naam werken wij in De Fabriek. Wij willen in De Fabriek een plek creëren om te inspireren, ontwikkelen en relaxen. Wil je bij ons komen flexwerken? Ook dat kan in De Fabriek. Heb je foto’s nodig voor je bedrijfsprofiel of wil je met het hele gezin langskomen? Ook dat kan. Ook voor advies over interieur en styling kun je bij ons terecht.

Lydia

Lydia

Fotografie Lydia & By Maay

14 jaar geleden startte ik mijn eigen bedrijf in de fotografie. Inmiddels is dit uitgebreid met styling voor feesten & bruiloften en interieuradvies. In De Fabriek kan ik mijn inspiratie kwijt en daarnaast vind ik het organiseren van events fantastisch
om te doen!

Naast ondernemer ben ik moeder van 2 stoere jongens, ben ik gek op de Waddeneilanden en reizen voor privé en werk en hou ik ervan om creatief bezig te zijn!

Hinke-sytske

Hinke-sytske

Planning & organisatie

Ik ben een startende ondernemer en houd mij bezig met het organiseren en plannen van evenementen en bruiloften. Met mijn zorgvuldige en enthousiaste aanpak zorg ik ervoor dat over alles wordt nagedacht.
 

Ik ben getrouwd en trotse moeder van 2 prachtige dochters.

In mijn vrije uurtjes speel ik graag korfbal. 

Regina

Regina

Fotografie Regina

In 2015 heb ik de overstap gemaakt van kleuterjuf naar Fotografe en sindsdien run ik mijn eigen bedrijf.  Mijn hart ligt bij de baby – en kinderfotografie, maar ook leg ik graag de liefde vast.

In de Fabriek vind je mijn fotostudio, maar ook houd ik mij bezig met het organiseren en plannen van de evenementen die we hier organiseren.

Naast ondernemer ben ik moeder van 3 prachtige kinderen, getrouwd en ben ik in mijn vrije tijd graag creatief bezig, houd ik van een goed boek of een spannende film! 

Interesse?

Neem contact met ons op

Algemene voorwaarden en privacy verwerking: