Huren in De Fabriek

Unieke locatie in hartje friesland
Meer info

Wat is er te huur?

In de Fabriek hebben we verschillende ruimtes te huur; zowel permanente kantoorruimte als volledig ingerichte ruimtes die per dag/dagdeel te huren zijn. Grotere ruimtes voor een trainingen, workshops of feesten/events, maar ook kleinere ruimtes voor een vergadering of flexwerken. Zoek je een mooie locatie nabij Leeuwarden? Kom dan eens langs bij ons in de Fabriek!

Kantoorruimte huren

 In de Fabriek verhuren we permanente ruimtes aan vaste huurders; mooie & lichte ruimtes van gemiddeld 25 vierkante meter. Helemaal in te richten naar eigen smaak, je naam op de gevel, promotie op onze website, gebruik maken van de faciliteiten, hele leuke mede-huurders en ook nog betaalbaar! Dus ben je op zoek naar een kantoorruimte in Friesland? Neem contact op via onderstaande contactformulier. 

Vergaderruimte huren

Naast permanente huurders, hebben we ook diverse ruimtes die los verhuurd worden voor bijvoorbeeld vergaderingen. We beschikken over diverse vergaderruimtes voor kleine en grote groepen. Allen zeer stijlvol ingericht, ruim en licht. Ideaal voor vergaderingen in een fijne sfeer. Deze ruimtes zijn te huren per uur, per dagdeel, hele dagen of zelfs meerdere dagen. Koffie, thee, water, wifi, gratis parkeren en gebruik van beamer/tv-scherm/flipover zijn inbegrepen. 

Workshop locatie

Spreekkamer huren

 Ben je op zoek naar een spreekkamer die je zo nu en dan kunt gebruiken voor coaching, één-op-één gesprekken of behandelingen? Dan kun je onze flexstudio huren voor een paar uren, een dagdeel, een hele dag of zelfs een vast moment in de week. De huur is altijd inclusief koffie/thee/water, gebruik van de wifi, gratis parkeren en gebruik van een tv-scherm of flipover. Voor de flexstudio bevind zich een wachtruimte, dus eventuele klanten/cliënten kunnen daar wachten als je nog niet klaar voor ze bent.  

Trainingsruimte huren

Onze grote zaal is zeer geschikt voor trainingen, lezingen of cursussen. De zaal kan ingericht worden in diverse opstellingen, waarbij iedereen altijd een plekje heeft vanwaar de beamer/flipover goed te zien is. De huur van de trainingsruimte is altijd inclusief koffie/thee/water, wifi, gebruik van de beamer/flipover en parkeren. Het is mogelijk om extra’s als lunch e.d. bij te boeken.  

 

Vergaderzaal
Workshop

Workshopruimte huren

Wil je graag workshops geven maar heb je zelf geen ruimte of is je eigen ruimte te klein voor een grotere groep mensen? In de Fabriek kun je op een fijne en informele plek je eigen workshops komen geven. De ruimtes zijn groot, maar toch sfeervol ingericht, waardoor het voelt alsof je in een “grote woonkamer” bent. 

Kortom....

In de Fabriek kun je voor vele doeleinden terecht. Niks is ons te gek en door de grote ruimtes die toch heel licht en sfeervol zijn ingericht, is werken met zowel kleine als grote groepen ideaal. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Interesse?

Neem contact met ons op

Contactformulier