De Fabriek

Een unieke locatie aan het water
Meer info

In De Fabriek

Deze unieke locatie op 30 meter van open vaarwater in het hart van Friesland, is een geschikte plek voor bedrijven, trouwen, uitvaarten of een plek om te ontmoeten. De Fabriek heeft 4 zalen die gehuurd kunnen worden om een event, workshop of feest te organiseren. De Fabriek is bekend om zijn lifestyle inrichting met mooie meubels en gezellige, huiselijke sfeer. Een plek waar je je gelijk thuisvoelt. 

In De Fabriek zitten meerdere bedrijven gehuisvest, waaronder een fotograaf en een stylist. We beschikken over verschillende kleine en grotere ruimtes om die te huren, waaronder ook verschillende daglicht fotostudio’s. We hebben genoeg parkeergelegenheid voor en achter het pand.
Wil je in De Fabriek trouwen? Ook daarin denken we graag met jullie mee! De Fabriek is bij uitstek een unieke trouwlocatie in Friesland aan de jachthaven van Wergea. Ook voor een unieke plek voor je uitvaart ben je bij ons aan het goede adres. Wil je eens een kijkje komen nemen wat er allemaal mogelijk is? Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons.
 

De Fabriek is helaas niet rolstoel toegankelijk en we hebben geen lift.  

 

Bedrijven

Verschillende bedrijven in de Fabriek

De Fabriek is ook een verzamelplaats voor meerdere bedrijven. Iedereen met zijn eigen bedrijf en dat samen onder 1 dak. Regina, Hinke-sytske en Lydia zijn de oprichters en hun je terug vinden onder het kopje ‘onder ons’.
Naast deze bedrijven zitten ook de volgende bedrijven vast in De Fabriek:

Daarnaast zijn er heel veel andere bedrijven actief bij ons in de vorm van flexwerken!

Interesse in het huren van een ruimte? We hebben nog 1 kantoor vrij! Neem contact met ons op en we kunnen je de informatie toesturen.

Huren in de Fabriek

Een eigen plek in De Fabriek, hoe gaaf is dat? 

Wij hebben verschillende ruimtes te huur in De Fabriek. We hebben nog 1 kantoor vrij voor een vaste werkplek, maar ook kun je verschillende  flexwerkruimtes voor bijvoorbeeld bijeenkomsten, vergaderingen of workshops huren. Ook hebben we verschillende daglicht fotostudio’s te huur. 

Flexwerken in Friesland

Flexibel te werk gaan met anderen in de Fabriek!

Flexwerken kan ook in De Fabriek! We hebben verschillende ruimtes per uur, dagdeel (4 uren) of dag (8 uren) te huur vanaf 30m2 tot 170m2. Een plek om te werken, vergaderen, workshops te geven, brainstormen of een event te organiseren. Het is allemaal mogelijk bij ons!

Feesten en evenementen

Organiseer je eigen evenement in de Fabriek! 

De Fabriek is af te huren voor verschillende doelen. De locatie is ‘kaal’ te huren zodat je zelf alles verzorgd, of je huurt ons in om dingen te regelen en wij het organiseren. We hebben samenwerkingen met verschillende doelgroepen, zoals catering, kinderfeestjes organisaties, leuke workshops enz.

Ook ben je bij ons aan het juiste adres voor een verjaardagsfeest of jubilea. De Fabriek zit aan de jachthaven van Wergea en beschikt over een grote tuin. 

Interesse?

Neem contact met ons op

Algemene voorwaarden en privacy verwerking: