De Fabriek

Een unieke locatie aan het water
Meer info

In De Fabriek

Deze unieke locatie op 30 meter van open vaarwater in het hart van Friesland, is een inspirerende plek voor bedrijven om te vergaderen, strategie sessies te houden of te werken aan teambuilding. Daarnaast is de Fabriek een mooie plek om te trouwen, een vrijgezellenfeestje te houden, leuke workshops te volgen of om je eigen feest te organiseren. Er zijn diverse zalen en ruimtes die gehuurd kunnen worden, allemaal prachtig gestyled en geschikt voor kleine of grote groepen. Het is een plek waar je je direct thuis voelt en waar alles mogelijk is.  

In De Fabriek zitten meerdere bedrijven gehuisvest, waaronder een fotograaf en een stylist. Naast de verschillende kleine en grotere ruimtes die los gehuurd kunnen worden, hebben we ook verschillende daglicht fotostudio’s. Er is voldoende parkeergelegenheid voor en achter het pand en door de centrale ligging in Friesland, super makkelijk te bereiken. 
Wil je in De Fabriek trouwen? Ook daarin denken we graag met jullie mee! De Fabriek is bij uitstek een unieke trouwlocatie in Friesland aan de jachthaven van Wergea. Heb je zelf ideeën voor de Fabriek of wil je eens een kijkje komen nemen wat er allemaal mogelijk is? Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons.
 

De Fabriek is helaas niet rolstoel toegankelijk en we hebben geen lift.  

 

Bedrijven

Verschillende bedrijven in de Fabriek

De Fabriek is ook een verzamelplaats voor meerdere bedrijven. Iedereen met zijn eigen bedrijf en dat samen onder 1 dak. Daarnaast zijn er veel andere bedrijven actief in de vorm van flexwerken of samenwerkingsverbanden.

Interesse in het huren van een ruimte? Neem vrijblijvend contact met ons op en dan bekijken we samen de mogelijkheden!

Huren in de Fabriek

Een eigen plek in De Fabriek, hoe gaaf is dat? 

Wij hebben verschillende ruimtes te huur in De Fabriek. Je kunt verschillende ruimtes flexibel huren voor bijvoorbeeld bijeenkomsten, feesten, vergaderingen of workshops. Ook hebben we verschillende daglicht (lifestyle) fotostudio’s te huur. 

Verder is onze locatie ook te huur voor bruiloften of vrijgezellenfeestjes en beschikken wij ook over een grote tuin!

Wat te doen bij ons?

Wij organiseren veel leuks in De Fabriek!

Naast dat je onze locatie zelf kunt huren voor bijvoorbeeld een fotoshoot, event of feest, organiseren wij zelf ook allerlei leuke dingen in De Fabriek. 

In het menu bovenin kun je onze agenda bekijken en zo op de hoogte blijven van onze events. 

Feesten en evenementen

Organiseer je eigen evenement in de Fabriek! 

De Fabriek is af te huren voor verschillende doelen. De locatie is ‘kaal’ te huren zodat je zelf alles verzorgd, of je huurt ons in om dingen te regelen en wij het organiseren. We hebben samenwerkingen met verschillende doelgroepen, zoals catering, kinderfeestjes organisaties, leuke workshops enz.

Ook ben je bij ons aan het juiste adres voor een verjaardagsfeest of jubilea. De Fabriek zit aan de jachthaven van Wergea en beschikt over een grote tuin. 

Interesse?

Neem contact met ons op

Algemene voorwaarden en privacy verwerking:

Contactformulier