Yoga in de Fabriek

Meer info

Yoga & Pilates

Ben jij op zoek naar een fijne yoga of pilates les? Dan ben je welkom in de Fabriek. We hebben deze oude Fabrieksruimte omgetoverd tot een heerlijke, warme en knusse yogaruimte. We werken met kleinschalige groepjes, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Matjes, warme kleedjes en blokken zijn aanwezig, dus je hoeft alleen maar je les te boeken en dan kun je aansluiten. Veel of juist nog niet zoveel ervaring? Bij ons is iedereen welkom. Iedere les sluiten we af met een lekker kopje thee. Zien we jou snel hier op de mat? 

Onze docenten

Evelyn

Evelyn

Ik ben Evelyn Roosjen en in het dagelijks leven ben ik mama van Stef en werk ik in m’n praktijk aan huis als therapeut/coach. Mijn yoga avontuur begon ooit thuis op de mat toen ik uit balans was en mobiliteitsklachten ondervond. Door yoga werd ik flexibeler, voelde me fysiek en mentaal beter waardoor m’n klachten uiteindelijk weg gingen. Mijn passie voor yoga was ontwikkeld waardoor ik er alles over wou leren, weten en uiteindelijk doorgeven. Dit heeft mij in 2022 naar India gebracht, waar ik een 200 uren docenten opleiding heb gevolgd.  Daarnaast volg ik een studie Anatomie en Fysiologie om nog meer diepgang in stof te vinden.

Gonnie

Gonnie

Mijn naam is Gonnie en ik geef pilates en yoga lessen. Ik ben hiermee gestart om lichaam en geest te versterken. In mijn lessen ligt de nadruk op de unieke kracht van je eigen lichaam. Met pilates ervaar je niet alleen fysieke versterking, maar verbeter je ook je houding en leg je de focus op bewuste ademhaling. Door op een doordachte manier met je eigen lichaam te werken, concentreer je je op de basis, je core, waardoor je in staat bent om je spieren te versterken. Ik nodig je uit om pilates te ervaren, waarbij we vanuit de basis werken aan een sterker en evenwichtiger lichaam en geest.

Vragen?

Neem contact met ons op

Contactformulier