Huren in De Fabriek

Unieke locatie in hartje friesland
Meer info

Wat is er te huur?

In de Fabriek hebben we verschillende ruimtes te huur; zowel permanente kantoorruimte als volledig ingerichte ruimtes die per dag/dagdeel te huren zijn. Grotere ruimtes voor een trainingen, workshops of feesten/events, maar ook kleinere ruimte voor een vergadering of flexwerken. Zoek je een mooie locatie nabij Leeuwarden? Kom dan eens langs bij ons in de Fabriek!

Kantoorruimte huren

 In de Fabriek verhuren we permanente ruimtes aan vaste huurders; mooie & lichte ruimtes van gemiddeld 25 vierkante meter. Helemaal in te richten naar eigen smaak, je naam op de gevel, promotie op onze website, gebruik maken van de faciliteiten, hele leuke mede-huurders en ook nog betaalbaar! Dus ben je op zoek naar een kantoorruimte in Friesland? Neem contact op via onderstaande contactformulier. 

Losse ruimtes huren

Naast permanente huurders, hebben we ook diverse ruimtes die los verhuurd worden. We beschikken over 2 mooie zalen van 120 en 170 vierkante meter en een kleinere ruimte. Allen zeer stijlvol ingericht, ruim en licht. Ideaal voor trainingen, vergaderingen, flexwerken, workshops of andere evenementen. Deze ruimtes zijn te huren per uur, per dagdeel, hele dagen of zelfs meerdere dagen. 

Workshop locatie

Interesse?

Neem contact met ons op

Algemene voorwaarden en privacy verwerking: