Trouwlocatie

Trouwen in De Fabriek, hoe bijzonder is dat?!
Meer info

Trouwlocatie in

Friesland

Een unieke locatie om te trouwen in hartje Friesland, dat vind je bij ons in De Fabriek! 
Op 30 meter van open vaarwater, unieke inrichting en een grote tuin maakt dat De Fabriek de ideale trouwlocatie is!

Wij kunnen alles voor jullie regelen, van overnachten tot ceremonie en van diner tot styling & fotografie. Alles is hier in de buurt of bij ons in De Fabriek, op loopafstand kun je trouwen in de kerk of overnachten in het mooie dorp Wergea.

Wij denken graag met jullie mee en helpen jullie graag met de organisatie en planning van jullie grote dag. 

Wij hebben 2 mooie ruimtes die uitermate geschikt zijn voor de ceremonie, lunch, borrel en diner. 


Trouwen in een strandthema? Of juist in een stoere, industriële setting? De keus is aan jullie. Beide zalen bieden ruimte aan zo’n 100-150 personen. Hebben jullie minder gasten? Ook dan kunnen wij de ruimtes passend inrichten voor een intieme ceremonie, de inrichting en sfeer van de zalen zijn namelijk in verschillende settings mogelijk. 

De Fabriek ligt aan de jachthaven van Wergea wat maakt dat het mogelijk is om een bijzondere entree per boot te realiseren. Wil je liever buiten in de tuin trouwen? Ook dat is mogelijk! Daarnaast kunnen wij onze locatie helemaal aankleden naar jullie wens. Dat wat past bij jullie thema. 

Naast trouwen kunnen wij nog meer voor jullie regelen. Denk hierbij aan een bruidstaart, bloemen, een borrelmoment, diner, styling, footgrafie of een overnachting in de buurt. We hebben diverse samenwerkingen met ondernemers uit de trouwbranche. 

Kom gerust vrijblijvend langs om te kijken wat we voor jullie kunnen betekenen!

Ceremonie

Ceremonie

Trouwen in De Fabriek, hoe gaaf is dat? Een industriële setting, een mooie zaal met unieke beach styling, een plek aan het water en met een grote tuin. Dus je kunt ook buiten trouwen als je dat wilt!

 Er is veel mogelijk, zo kunnen we de locatie ook nog helemaal naar wens aankleden voor jullie, wat bij jullie thema past. Een ceremonie tot 100 mensen kun je bij ons komen vieren! Bootje varen, overnachting of nog meer dingen regelen via ons? Wij denken graag met jullie mee.

Borrel en taart

Borrel en taart

Na de ceremonie kun je bij ons op de eerste verdieping (met weids uitzicht over landerijen en Leeuwarden) terecht voor een borrel en de taart. In onze grote living is plek voor ongeveer 70-80 personen en met een staande receptie erbij zelfs voor 100-125 personen!

 Ook is er een mooie grote tuin, zodat je ook buiten je feestje kunt vieren. En als je van varen houdt kun je ook met een boot bij De Fabriek aanmeren! Wist je dat wij ook de sweet table voor jullie kunnen maken?

Lunch en diner

Lunch en diner

Ook kun je onze living afhuren voor een lunch of diner. Wij hebben plek tot ongeveer 60-70 personen voor een lunch of diner. Onze ruimtes huur je ‘kaal’, wat betekent dat je zelf alles kan regelen, of ons vraag om bijvoorbeeld een cateraar te regelen!

De living op de eerste verdieping is ingericht in een industriële, botanische sfeer, heel natuurlijk en uniek!
Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op. Op de begane grond hebben we een mooie industriële beach ruimte, met veel licht en een heerlijke sfeer.

Interesse?

Neem contact met ons op

Algemene voorwaarden en privacy verwerking: