Workshop Flessentuin

Workshop Flessentuin

Ben jij toe aan wat tijd voor jezelf en ben jij gek op planten? Maar gaan ze bij jou ook zo snel dood? Of vergeet je ze water te geven? Kom dan naar deze workshop want dit ecosysteem regelt zichzelf. Superhandig.

Dit mini-ecosysteem voorziet zichzelf en je hoeft dus geen groene vingers te hebben om aan deze workshop mee te kunnen doen. Wel een klein beetje geduld… want alles gaat door de hals van de fles naar binnen. Hoe dan?
Tijdens deze workshop leer je in 1,5 tot 2 uur; hoe de planten in de fles gaan en wat er voor nodig is om je fles mooi te houden. Naast een gezellige avond in een ontspannen sfeer, ga je dus naar huis met een eigengemaakte flessentuin waar je lang plezier van hebt!
Bij deze workshop zit het volgende inbegrepen:
– Een glazen fles van 5 liter
– Plantjes in verschillende kleuren naar keuze
– Alle overige materialen
– Een hapje en een drankje.

De workshop zal plaats vinden volgens de richtlijnen van het RIVM en wordt gegeven door Marjanne van Marjanne Maakt. Geef je snel op door te mailen naar: info@marjannemaakt.nl of via deze link.

Wanneer: donderdag 23 september 2021 – 19:30 uur
Waar: De Fabriek – Wergea (vlakbij Leeuwarden)
Kosten: €42,50

De workshop kan alleen doorgaan met een minimum aantal deelnemers. Mocht de workshop niet door kunnen gaan, dan zullen we dit tijdig laten weten en natuurlijk een alternatief bieden.

 

Datum

sep 23 2021

Tijd

19:30 - 21:30

Kosten

42,50
Categorie

Organisator

Marjanne Maakt
Website
https://marjannemaakt.nl/