Nieuwe Maan Ceremonie

Gebruik de kracht van de nieuwe maan! Dat de maan heel krachtig is, dat weten we allemaal. Veel mensen ervaren dit ook tijdens volle en/of nieuwe maan. Elke maanfase heeft een andere uitwerking/betekenis en de “nieuwe maan” symboliseert een nieuw begin. Daarmee is dit voor jezelf ook hét  moment voor een nieuwe start, het nemen van beslissingen die je al een tijdje uitstelt of om een nieuwe weg in te slaan.

Op 8 mei is het een “nieuwe maan”. Een nieuwe maan ontstaat als de maan tussen de zon en de aarde instaat, waardoor we de maan niet zien. Over het algemeen voelt nieuwe maan als een rustige periode. Tijd dus om even stil te staan en tijd te nemen voor jezelf.

Tijdens deze Nieuwe Maan Ceremonie gaan wij op zoek naar de wensen die diep binnen jou zitten en die je daadwerkelijk voelt. Dit doen we door middel van een meditatie. Rianne, van JewelsofNature & Nayana Coaching, neemt jou mee op reis naar dat stukje in jezelf waar deze wensen liggen opgeslagen. Na deze “nieuwe maan” meditatie ga jij deze opschrijven, uitschrijven, voelen en herbeleven. En natuurlijk sluiten we af met een heerlijk kopje thee en tijd om alles wat je wilt te delen en te laten indalen.

Lijkt dit je wat?

Datum & tijd: woensdag 8 mei om 19:30 uur
Kosten: € 35,-
Aanmelden via: https://www.momoyoga.com/de-fabriek/event/a39ec1ef-7b33-4795-b213-c4dc2ab5da7e

 

Datum

mei 08 2024

Tijd

19:30 - 21:00

Kosten

€35.00

More Info

Boek deze les
Categorie
Boek deze les