Creative Bullet Journal Workshop

Creative Bullet Journal Workshop

Een Creative Bullet Journal (of Art Journal) is een combinatie van een planner, een notitieboek en een dagboek. Tegenwoordig worden notities en afspraken vaak bijgehouden op een smartphone of op losse briefjes en post-its die overal rondslingeren. Schep orde in de chaos, maak je hoofd leeg en ontspan door het werken in je Creative Bullet Journal.

Recepten? Reisverslagen? Leuke uitspraken van je kind(eren)? To-do-lijsten? Ook die kun je verwerken in je journal. Het leuke is dat jij degene bent die bepaalt wat, hoe en wanneer je iets noteert. Het wordt echt jouw persoonlijke en creatieve uitlaatklep. De een houdt het strak en basic, een ander leeft zich uit met plaatjes, washitape, stempels en tekeningen. Gaandeweg ontdek je vanzelf wat bij jou past.
In deze workshop maak je een begin met jouw Creative Bullet Journal. Er zijn diverse voorbeelden en er is volop materiaal om mee te experimenteren.

Deze workshop is inclusief een starterspakket, bestaande uit een blanco notitieboek A5 met witte pagina’s van stevig papier, een potlood, liniaal, fineliner en lijmroller. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van stempels, inkt, sjablonen, kleurpotloden, washitape, plaatjes, stickers… Tip: neem ook favoriete plaatjes en materialen van thuis mee om te gebruiken.

Deze workshop wordt gegeven door het Weerhuys en er wordt uiteraard gewerkt binnen de kaders van het RIVM.
Je kunt je opgeven door te mailen naar: info@defabriek.nl. Vergeet niet het aantal personen door te geven.
Kosten: € 27,50 per persoon (inclusief het starterspakket en een hapje & drankje)

Datum

jan 30 2021

Tijd

14:00 - 17:00

Kosten

27,50
Categorie

Organisator

Het Weerhuys