Coworking space in de Fabriek

(Net)werken in ons WerkCafé

Coworking space

We hebben al veel ondernemers mogen verwelkomen in de Fabriek voor creatieve sessies, brainstorms, vergaderingen en trainingen. En van al die creativiteit en productiviteit worden wij heel erg blij. Zo blij, dat we vanaf heden de coworking space WerkCafe introduceren in onze living. 

Voor ondernemers, freelancers, remote werknemers (thuiswerkers) en studenten. Voor iedereen die hier behoefte aan heeft!

Het WerkCafe is voorlopig een pilot en vindt plaats op:

Wat is een coworking space?

Een coworking space is een ruimte waarin verschillende freelancers, studenten en remote werkers werken. Het werken in zo’n ruimte kan stimulerend werken en zo voor meer productiviteit zorgen. Ook kun je hier andere freelancers of remote werkers ontmoeten en je netwerk uitbreiden.

Je kunt het zien als een nieuw kantoor, met een open karakter, waarbij niet iedereen om je heen een collega is en je dus ook ongestoord kunt werken. En soms is thuiswerken ook niet altijd mogelijk, en dan is een lichte, open flexwerkplek een ideaal alternatief.

De voordelen van het WerkCafé

Elke dinsdag mag je tussen 8:15 en 17:15 in het WerkCafé plaatsnemen om een heerlijke dag productief te werken. Een flexplek is altijd inclusief gratis parkeren, koffie/thee/water, gebruik van wifi en gebruik van een flipover (indien beschikbaar). We hebben meerdere heerlijke stoelen, maar ook even werken aan de statafels is mogelijk. En dat alles voor slechts € 15,- excl. btw. 

Samen lunchen is natuurlijk nog gezelliger! Voor €25,- excl. btw kun je rond 12.30 ook aanschuiven aan tafel, waar we samen genieten van de lunch. Met o.a. broodjes van de bakker en salade of soepje (elke week een verrassing!). 

 

Flexplek

Flexplek

Een heerlijke, ruime en lichte werkplek.

Samen lunchen

Samen lunchen

Genieten van een heerlijke lunch met broodjes van de warme bakker en elke week een soepje, salade of iets anders!

Netwerken

Netwerken

De ideale plek om laagdrempelig te netwerken.

Coworking space in de Fabriek

Lichte, ruime flex plek

Inclusief wifi

Inclusief koffie, thee en water

Gratis parkeerruimte

(Bureau)stoel en sta plekken

Warme ruimte

Gezamenlijke lunch

Makkelijk te bereiken per fiets, auto of bus

Geen abonnement, je zit nergens aan vast

Voor slechts € 25,- per dag

Meld je aan

Vul onderstaand formulier in voor een flexwerkplek in het WerkCafe.

Aanmelding WerkCafe

Naam(Vereist)
Op welke dag(en) kom je naar naar het WerkCafe?
Van 27 juni t/m 29 augustus is er naar alle waarschijnlijkheid geen coworking space.
Eet je mee met de gezamenlijke lunch?(Vereist)
Lunch je mee? Dan betaal je voor de hele dag € 25,- excl. btw. Sla je de lunch over dan werk je de hele dag voor slechts €15,- excl. btw bij ons op locatie!