IN DE FABRIEK

 

In De Fabriek hebben we verschillende fotostudio's gecreëerd. Studio met achtergronden voor newborn, baby- en kinderfotografie. Ook hebben we een unieke lifestyle living ingericht van 160m2 waarin we lifestyle foto's kunnen maken. 
Lifestyle foto's zijn voor alle onderwerpen leuk en uniek, maar ook voor bijvoorbeeld food fotografie en bedrijfsfotografie ben je bij ons aan het juiste adres!

 

By Maay is gespecialiseerd in het ontwikkelen en inrichten van bruiloften, events en feestjes. Maar ook interieurstyling van jullie woning, bedrijf of vakantiepark behoort tot de mogelijkheden. In onze lifestyle living is een unieke styling neergezet in een prachtige sfeer!

Het is ook mogelijk om in deze ruimte events, workshops of feestjes te organiseren! We hebben genoeg parkeergelegenheid voor en achter het pand.
Wil je in De Fabriek trouwen? Ook dat kan, neem voor meer informatie contact met ons op!   

 

 

En De Fabriek is ook een verzamelplaats voor meerdere bedrijven. Iedereen met zijn eigen bedrijf en dat samen onder 1 dak. Regina, Wendy en Lydia zijn de oprichters en hun je terug vinden onder het kopje 'onder ons'.
Naast deze bedrijven zitten ook de volgende bedrijven vast in De Fabriek:

Daarnaast zijn er heel veel andere bedrijven actief bij ons in de vorm van flexwerken!

 

Interesse in het huren van een ruimte? We hebben nog 1 kantoor vrij! Neem contact met ons op en we kunnen je de informatie toesturen.

 

 

De Fabriek is op de begane grond rolstoel toegankelijk, wel is het zo dat onze toiletvoorzieningen zo zijn, dat u erheen moet kunnen lopen, hou daar rekening mee. Daarnaast is er geen lift aanwezig bij ons in De Fabriek.