De Fabriek Wergea

Een unieke locatie

 

De Fabriek Wergea

Een unieke locatie aan het water

 

Over de Fabriek

De Fabriek is gevestigd in het kantoorpand van de voormalige melkfabriek in Wergea. Deze bijzondere locatie is een plek voor en door ondernemers, met flexwerkruimtes, daglicht fotostudio’s en diverse zalen en ruimtes die gehuurd kunnen worden voor vergaderingen, trainingen, workshops, feesten of evenementen. Het pand is ingericht in een persoonlijke en huiselijke sfeer wat maakt dat je je gelijk thuis voelt.

In de Fabriek zitten ook een aantal permanente huurders, die samen met ons een mooie plek creëren om te inspireren, ontwikkelen en relaxen. Wil je bij ons komen flexwerken of vergaderen? Dat kan in De Fabriek. Heb je foto’s nodig voor je bedrijfsprofiel of wil je met het hele gezin langskomen voor een gezinsshoot? Ook dat kan. Ook voor het geven van leuke workshops of trainingen kun je bij ons terecht. Kortom: alles is mogelijk en we denken graag met je mee. 

Vergaderruimte in de Fabriek

Een unieke locatie voor trainingen & vergaderen

Een industriële setting, mooie grote zalen, veel licht en voorzien van alle faciliteiten. De Fabriek is de ideale locatie voor vergaderingen, trainingen, cursussen, lezingen of teamdagen. Lekker informeel, warm en toch alles goed geregeld. Ook voor de innerlijke mens wordt goed gezorgd met onbeperkt koffie/thee en diverse mogelijkheden voor lunch, snacks en andere vormen van catering. Na de tijd met elkaar bootje varen, lekker eten of nog andere dingen regelen via ons? Wij denken graag met jullie mee.

De Fabriek, een unieke vergaderlocatie in het hart van Friesland!

Locatie huren in Friesland

Uniek en aan de jachthaven van Wergea!

Ondernemen kan ook in De Fabriek! We hebben verschillende ruimtes per uur, dagdeel of dag te huur vanaf 30m2 tot 170m2. Een plek om te werken,  workshops te geven, brainstormen of een event te organiseren. Alle ruimtes zijn uniek ingericht met een eigentijdse styling. Een plek waar je je thuis voelt en waar werken geen werken meer voelt. 

Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. 

 

Neem contact op met De Fabriek

Contactformulier